Menesty siivousyrittäjänä!

Koetko, että sisälläsi on suurempia voimia, joita et vielä ole päässyt hyödyntämään? Haluatko auttaa ja tehdä maailmasta paremman paikan? Ilman siivousyrittäjiämme, eli supersankareitamme, maassamme vallitsisi jatkuva kaaos. Laatutakuu-yrittäjänä olet osa isoa Laatutakuu-ketjua, mutta teet työtä itsenäisenä yrittäjänä ja vaikutat näin suoraan omaan ansiotasoosi. Ketjumme tukee kaikkia supersankareitamme ja tarjoaa apua ketjun supervoimilla. Meillä kaikilla on omat supervoimamme, mutta meitä laatutakuulaisia yhdistää yksi sama asia: halu menestyä ja tarjota parasta palvelua asiakkaillemme.

Haemme juuri nyt uusia yrittäjiä turvaamaan siistit toimitilat yrityksille ympäri Suomen. Tutustu tällä sivulla yrittäjyyteemme, lähetä hakemus ja ryhdy supersankariksi!Elvi – viherpukuinen vihollisten kukistaja

Elvi on yksi kokeneimmista supersankareistamme. 18 vuoden supersankarin urallaan hän on oppinut keinon jos toisenkin vihollisten kukistamiseksi. Tämä supersankari on yrityksien tehokkaimpia valttikortteja sujuvaan työskentelyyn siisteissä tiloissa. Vapiskaa, pölypunkit ja kenkien mukana sisään kantautuva loska – Elvi ei tullut leikkimään!

Carita – kaaoksen kesyttäjä

Kun ilta hiljenee, Carita pukee ylleen supersankarin viitan ja hanskat ja ryhtyy hommiin. Älä anna kiltin ulkomuodon hämätä – Carita antaa pölylle ja lialle samalla mitalla takaisin, ja vielä vähän enemmän! Kun Carita pääsee vauhtiin, häntä ei pysäytä mikään. Caritan tärkein tavoite on saada siivottua paikat tip top -kuntoon, eikä anna pahimmankaan tahran tulla tielleen!

Mourad – pöpöjen painajainen

Mouradin superpesusieni kukistaa jopa itsepintaisimmat bakteerit. Mouradin siivoamissa tiloissa ei ole sijaa yhdellekään villakoiralle tai sotkulle. Mourad ei lakkaa taistelemasta ennen kuin maassa vallitsee rauha – eli silloin, kun tasot ovat pölyttömiä, lattiat siistejä ja roskikset tyhjennettyjä. Ilman Mouradin kaltaisia supersankareita eläisimme ikuisessa sekasorrossa.
1. Markkinoilla testattu liiketoimintamalli

Franchising-liiketoimintamallin avulla et aloita liiketoimintaa tyhjästä. Laatutakuun yrittäjänä pääset suoraan osaksi isoa ja tunnettua ketjua toimimalla kuitenkin itsenäisenä yrittäjänä. Saat käyttöösi valmiiksi kehitetyn, markkinoilla jo testatun ja menestyneen liiketoimintamallin. Franchising-yrittäjämme muodostavat yhdessä Laatutakuu-ketjun.

2. Tunnettu ja hyvämaineinen brändi

Laatutakuun perustamisvuodesta 1993 lähtien meistä on kasvanut Suomen suurin siivousta ja kiinteistöhuoltoa tarjoava yritys. Vaikka olemme jo varmistaneet asemamme Suomen parhaimpana alan yrityksenä, jatkamme liiketoimintamme ahkeraa kehitystä ja kasvua tulevaisuudessakin.

3. Valmis asiakaskunta ilman myyntityötä

Uutena Laatutakuu-yrittäjänä sinun ei tarvitse murehtia asiakkaiden hankkimisesta. Tarjoamme sinulle valmiin asiakaskunnan ja alat saada heti liikevaihtoa. Voit halutessasi hankkia myös itse asiakkaita ja markkinoida omaa yritystäsi.

4. Mukavat ansiot

Yrittäjämme tienaavat alan keskimääräistä ansiotasoa huomattavasti enemmän. Yrittäjyystutkimuksen perusteella 90 % yrittäjistämme suosittelisi Laatutakuu-yrittäjyyttä muillekin. Laatutakuulla on hyvä maine asiakkaiden keskuudessa.

5. Tiimimme kattava tuki

Meillä et jää yksin. Emme edellytä aikaisempaa yrittäjäkokemusta ja franchising-tiimimme on tukena kaikissa yritystoimintaan liittyvissä kysymyksissä.

6. Toimivat taloushallintopalvelut

Mietityttääkö yrityksen taloushallinto ja verotus? Ei hätää. Saat oman kirjanpitäjän, joka hoitaa puolestasi esim. yrityksesi perustamisen, asiakaslaskutuksen, ennakkoverot, tilinpäätökset sekä alv-laskelmat ja -tilitykset.

7. Alkurahoitus

Sinulla ei tarvitse olla rahaa tai säästöjä aloittaaksesi yrittäjänä, saat kauttamme lainan ja jopa takaamme sen puolestasi. Vaadimme vain, että sinulla on luottotiedot kunnossa. Autamme myös tarvittaessa starttirahan hakemisessa.

8. Edulliset keskitetyt hankintakanavat

Meiltä löytyy laaja ja luotettava verkosto yhteistyökumppaneita, joiden kautta saat hankittua edullisesti työvälineet ja -tarvikkeet. Säästät siis selvää rahaa tarvikehankinnoissa.

9. Jatkuva koulutus ja valmennus

Alueesi aluepäällikkö on lähin kumppanisi. Hän on mukanasi tutustumassa asiakaskohteisiin, niiden edustajiin sekä itse työhön ja menetelmiin. Aluepäällikkö myös kouluttaa ja ohjaa esim. tarjousten tekemisessä ja myyntitilanteissa.

10. Toisten Laatutakuu-yrittäjien tuki ja kannustus

Muut Laatutakuu-yrittäjät ovat sinulla tukena ja turvana. Tuki voi olla käytännön asioissa auttamista tai vapaa-ajalla yhdessäoloa ja ajanviettoa. Muiden yrittäjien kanssa on helppoa vaihtaa ajatuksia, kokemuksia ja vinkkejä.


Testaa, sovitko sinä Laatutakuu-yrittäjäksi!