VALMIS YRITYS

Laatutakuu-yrittäjä saa kauttamme kaiken, mitä yrittäjä tarvitsee. Autamme yrityksen perustamisessa, neuvomme starttirahan hakemisessa, rahoitus on valmiina ja eri yhteistyökumppanit ovat heti käytettävissäsi. Ja mikä parasta Laatutakuu-yrittäjän ei tarvitse murehtia asiakaskunnasta; se on sinulle valmiina. Investoit suoraan kassavirtaan, ja saat heti liikevaihtoa ja rahaa yrityksen tilille.

Lisäksi koulutamme, neuvomme ja tuemme yrittäjää koko yrittäjyyden ajan. Et jää yksin yrittämään, sillä muut yrittäjät ovat myös yrittäjälle suuri apu.


HYVÄT ANSIOT

Miksi tyytyisit nykyiseen ansiotasoosi, kun voit kasvattaa tulojasi nykyiseen verrattuna?

Laatutakuu-yrittäjän ansiotaso on huomattavasti korkeampi kuin alalla keskimäärin.

Laatutakuu-yrittäjänä sinun on helpompi kasvattaa liikevaihtoasi, koska toimit tunnetun ja hyvämaineisen ketjun yrittäjänä. Laatutakuu-yrittäjä on haluttu yhteistyökumppani asiakkaiden keskuudessa, koska yrittäjät ovat luotettavia ja heidän työnsä ja toimintatapansa ovat korkealaatuisia.

 

ITSENÄINEN TYÖ

Laatutakuu-yrittäjät arvostavat työn itsenäisyyttä. Saat itse päättää työpäiväsi työrytmin ja -ajan.

Yrittäjä ei ole tiukasti sidottu mihinkään kiinteään toimipaikkaan tai tiukkoihin ketjun määräämiin aukioloaikoihin.

Yleensä työt asiakaskohteissa hoidetaan arkipäivinä. Yrittäjä voi itse vaikuttaa siihen, tekeekö työt aamusta vai illasta. Työn itsenäinen luonne näkyykin selvästi yrittäjiemme tyytyväisyydessä omaa työtään kohtaan, joka on huippuluokkaa! Yrittäjät arvostavat myös sitä, että saavat hoitaa itsenäisesti asiakassuhdetta ja lisämyyntiä asiakaskohteissa.

Työ tekijäänsä kiittää: parasta on hyvin hoidettu asiakassuhde ja työhön tyytyväinen asiakas, joka on sitoutunut yhteistyöhön Laatutakuu-yrittäjän kanssa vuosiksi.

 

KETJUN TUKI

Laatutakuu-yrittäjä ei toimi koskaan yksin. Ketjun monipuolinen tuki on aina yrittäjän apuna.

Eri yhteistyökumppanit ovat erityisen tärkeitä yrittäjälle mm. tilitoimistopalvelut, ketjun yhteiset, edulliset hankintakanavat ja tuki markkinoinnissa sekä sopimushallinta ovat merkittävä apu yrittäjälle. Alueen aluepäällikkö on yrittäjän lähin kumppani koko yrittäjyyden ajan. Aluepäällikkö on aina mm. aloittavan yrittäjän mukana, kun hän tutustuu asiakaskohteisiinsa ja niiden edustajiin sekä itse työhön ja menetelmiin. Aluepäällikkö kouluttaa, ohjaa ja tukee yrittäjää mm. tarjousten tekemisessä ja myyntitilanteissa. Ketjun toiset yrittäjät ovat ketjuyrittämisen suola. Tuki voi olla aivan käytännön tasolla tapahtuvaa tai sitten vaan yhdessä vietettyä aikaa ja sosiaalista kanssakäymistä; ajatusten ja kokemusten vaihtoa muiden yrittäjien kesken. Liity rohkeasti mukaan Laatutakuu-perheeseen, sillä kaikki on valmiina!

Katso kaikki avoimet yrittäjäpaikat tästä.