Ei hätää – meillä riittää töitä

Laatutakuu tarjoaa mahdollisuuden aloittaa oma yritys valmiiksi kehitetyllä liiketoimintamallilla hyvämaineisen ja tunnetun ketjun jäsenenä. Laatutakuu-yrittäjänä teet työtä itsellesi, ja vaikutat suoraan omaan ansiotasoosi, työn määrään sekä sen laatuun. Ketjumme tukee sinua aloitusvaiheessa sekä koko yrittäjyytesi ajan.

Tutustu sivuillamme lisää yrittäjyyteen ja ole valmiina, kun on sen aika. Kerromme mielellämme lisää sähköpostitse, puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.


1. Markkinoilla testattu liiketoimintamalli

Franchising-liiketoimintamallin avulla voit alkaa yrittäjäksi ilman, että sinun tulee keksiä pyörää uudestaan ja aloittaa liiketoimintaa tyhjästä. Laatutakuun yrittäjänä pääset suoraan osaksi isoa ja tunnettua ketjua toimimalla kuitenkin itsenäisenä yrittäjänä. Saat käyttöösi valmiiksi kehitetyn, markkinoilla jo testatun ja menestyneen liiketoimintamallin. Franchising-yrittäjämme muodostavat yhdessä Laatutakuu-ketjun. Lue lisää franchisingista täällä.

2. Tunnettu ja hyvämaineinen brändi

Laatutakuun perustamisvuodesta 1993 lähtien meistä on kasvanut Suomen suurin siivousta ja kiinteistöhuoltoa tarjoava yritys. 25 vuoden kehitystyön tuloksena hiottu konsepti on saanut lukuisia palkintoja ja kunniamainintoja. Vaikka olemme jo varmistaneet asemamme Suomen parhaimpana alan yrityksenä, jatkamme liiketoimintamme ahkeraa kehitystä ja kasvua tulevaisuudessakin.

3. Valmis asiakaskunta ilman myyntityötä

Uutena Laatutakuu-yrittäjänä sinun ei tarvitse murehtia asiakkaiden hankkimisesta. Tarjoamme sinulle valmiin asiakaskunnan ja alat saada heti liikevaihtoa. Voit halutessasi hankkia myös itse asiakkaita ja markkinoida omaa yritystäsi.

4. Mukavat ansiot

Yrittäjämme tienaavat alan keskimääräistä ansiotasoa huomattavasti enemmän. Olemalla osa tunnettua ketjua, asiakkaiden hankinta on vaivattomampaa. Yrittäjyystutkimuksen perusteella (Francon, 2019) meidän yrittäjiemme tyytyväisyys tulotasoonsa on noussut ja 90 % yrittäjistämme suosittelisi Laatutakuu-yrittäjyyttä muillekin. Laatutakuulla on hyvä maine asiakkaiden keskuudessa, sillä yrittäjämme ovat motivoituneita ja luotettavia sekä työn laatu on korkealaatuista. Meiltä löytyykin tutkitusti tyytyväisimmät asiakkaat.

5. Franchising-tiimin antama kattava tuki

Meillä et jää yksin. Emme edellytä aikaisempaa yrittäjäkokemusta ja tiimimme on tukena kaikissa yritystoimintaan liittyvissä kysymyksissä. Haluamme tehdä yrittäjyydestä sinulle mahdollisimman helppoa ja olemme apuna matkasi varrella.

6. Toimivat taloushallintopalvelut

Mietityttääkö yrityksen taloushallinto ja verotus? Ei hätää. Tarjoamme yrittäjillemme täyden kirjanpidon ja taloudenhallintajärjestelmän. Saat oman kirjanpitäjän, joka hoitaa puolestasi esim. yrityksesi perustamisen, asiakaslaskutuksen, ennakkoverot, tilinpäätökset sekä alv-laskelmat ja -tilitykset. Voit keskittyä siis rauhassa olennaiseen, eli työntekoon ja omien asiakkaidesi palveluun parhaalla mahdollisella tavalla.

7. Alkurahoitus

Kun sanomme, että yrittäjyyden aloittaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa, me todella tarkoitamme sitä. Sinulla ei tarvitse olla rahaa tai säästöjä aloittaaksesi yrittäjänä, saat kauttamme lainan ja jopa takaamme sen puolestasi. Vaadimme vain, että sinulla on luottotiedot kunnossa. Autamme myös tarvittaessa starttirahan hakemisessa.

8. Edulliset keskitetyt hankintakanavat

Meiltä löytyy laaja ja luotettava verkosto yhteistyökumppaneita, joiden kautta saat hankittua edullisesti työvälineet ja -tarvikkeet. Säästät siis selvää rahaa tarvikehankinnoissa.

9. Jatkuva koulutus ja valmennus

Alueesi aluepäällikkö on lähin kumppanisi. Hän on mukanasi tutustumassa asiakaskohteisiin, niiden edustajiin sekä itse työhön ja menetelmiin. Aluepäällikkö myös kouluttaa ja ohjaa esim. tarjousten tekemisessä ja myyntitilanteissa.

10. Toisten Laatutakuu-yrittäjien tuki ja kannustus

Muut Laatutakuu-yrittäjät ovat sinulla tukena ja turvana. Tuki voi olla käytännön asioissa auttamista tai vapaa-ajalla yhdessäoloa ja ajanviettoa. Muiden yrittäjien kanssa on helppoa vaihtaa ajatuksia, kokemuksia ja vinkkejä.

Testaa, sovitko sinä Laatutakuu-yrittäjäksi!