Koulutukset ja perehdytykset helposti verkossa


Jokainen tarvitsee työssään jatkuvaa tietojensa ja taitojensa ylläpitoa. Yrittäjän aika on tiukassa, siksi Laatutakuun koulutuksia siirrettiin verkkoon, josta niitä on mahdollista suorittaa juuri silloin kuin omaan aikatauluun mahtuu. Vaikka pieninä paloina.

Laatutakuu-yrittäjille tarkoitettu verkkokoulutusohjelma otettiin käyttöön juuri siksi, että kiireiset yrittäjät voivat osallistua silloin, kun heillä on siihen sopivaa aikaa. Koulutuksiin pääsee vaivattomasti osallistumaan joko älypuhelimella tai tietokoneella, kertoo koulutuksista vastaava Eini Helenius.

Laatutakuun koulutuspaketissa on tärkeitä ja tarpeellisia koulutuksia sekä yrittäjille että heidän työntekijöilleen. Yrittäjille hyviä vinkkejä ja ajantasaista tietoa löytyy esimerkiksi ”Työnantajakoulutuksesta”, joka on suunnattu yrittäjille, jotka suunnittelevat palkkaavansa lisää työvoimaa. Työntekijöille on eritasoisia koulutuksia. Mukana on sekä ”Tervetuloa Laatutakuulle” -perehdytys että työkohtaisia opastavia videoita erilaisten tilojen siivoamiseen.

Lain edellyttämä perehdytys


Työturvallisuuslaki edellyttää että työnantaja perehdyttää omat työntekijänsä sekä opastaa ja ohjaa heidät oikeisiin ja turvallisiin työskentelytapoihin.

Perehdytysvideo onkin hyödyllinen apuväline yrittäjälle perusasioiden opastuksessa. Sen avulla on helppo todentaa, että perusasiat on oikeaoppisesti opastettu. Tämän lisäksi yrittäjillä on halutessaan mahdollisuus tehdä myös omia perehdytysvideoita omille työntekijöilleen omista erityiskohteistaan tai esimerkiksi erityistä huolellisuutta tai varovaisuutta vaativista yksittäisistä työvaiheista.

Tästä on suuri etu yrittäjille, Eini Helenius korostaa.

Verkkokoulutusjärjestelmän kautta jaettujen koulutusten ja ohjeistusten suorittamisesta jää merkki järjestelmään. Sen ansiosta on helppo valvoa ja tarvittaessa todentaa, että vaaditut koulutusosiot on työntekijän toimesta kulloinkin suoritettu.

Kaikki mukaan koulutuksiin


Myös omien palveluiden myymiseen on kuvattu käytännön vinkkejä tarjoava myyntikoulutus. Lisää koulutuksia on tulossa syksyn aikana ja kaikki koulutukset on mahdollista katsoa osissa. Eri osiot on selkeästi otsikoitu, jolloin haluamaansa kohtaan on jälkikäteenkin helppo palata.

– Verkkokoulutuksiin pääset suoraan LaatuNetin etusivun linkin kautta, Wibe Academy tai lataamalla Wibe Academy-sovelluksen älypuhelimeesi. Neuvoja kirjautumiseen antaa joko oma aluepäällikkö tai minä, Eini Helenius rohkaisee.

– Kuulemisiin koulutuksista!

Jaa uutinen