Kiitos kuuluu supersankareille


Elämme nyt todella poikkeuksellisia aikoja. Meitä kaikkia uhkaa pelottava mörkö. Korona-virus. Tämä mörkö on saanut maailmalla pahaa jälkeä aikaan ja nyt se on rantautunut myös meille Suomeen.

Pandemian vaikutus on ollut tuntuva ja moni arjen tuttu asia on mullistunut. Rajat on nyt kiinni ja matkustus loppunut, etätyö lisääntynyt ja ruuhkat kadonneet, ihmiset hamstraavat vessapaperia ja tonnikalaa, muita ihmisiä vältellään ja katsellaan epäluuloisesti, pienikin yskähdys saa aikaan pakokauhua, koulut on suljettu ja lapset pyörivät nurkissa, ikäihmiset ja riskiryhmään kuuluvat ovat eristyksissä.

Tässä tilanteessa varmasti moni muistelee, välillä niin stressaavaa ja kiireistä, arkea kaiholla. Elämä on nyt erilaista ja rajoittunutta. Elämä kuitenkin jatkuu ja taistelu mörköä vastaan käy kiivaana.

Tässä taistelussa on monia sankareita, jotka eivät jää kotikonttorille, vaan lähtevät joka päivä taistelemaan yhteistä vihollistamme vastaan.

Saan seurata läheltä yhtä sankarijoukkoa, josta olen erityisen ylpeä. Nimittäin Laatutakuu-yrittäjiä. He ovat todellisia nykyajan supersankareita.

Siivous- ja kiinteistöhuoltoyrittäjien rohkealla ja suurella sydämellä tekemällä työllä on valtavan suuri vaikutus koko yhteiskunnalle. He tuhoavat siivoamalla päivittäin suuren määrän viruksia ja estävät uhkaavaa mörköä leviämästä. He huolehtivat myös siitä, että asuintalojemme ympäristö pysyy turvallisena, ilmanvaihto toimii, lämpöä ja vettä riittää.

Ilman Laatutakuu-yrittäjien kaltaisia ihmisiä emme voi voittaa tätä taistelua. Yhteiskunta tarvitsee juuri nyt tällaista rohkeutta ja sitoutumista kriittisten alojen toimijoilta.

Toivotan tsemppiä ja jaksamista kaikille Laatutakuun supersankareille, sekä kaikille muille supersankareille, jotka pitävät tätä yhteiskuntaa pystyssä poikkeustilanteessakin. Kiitos kuuluu teille.

Yhdessä voitamme tämän taistelun!Henri Häyrinen
Kirjoittaja on Suomen Laatutakuu Palvelut Oyn 
perustaja ja toimitusjohtaja

Jaa uutinen