Laatutakuu-ketju palkitsi yrittäjiä huippusuorituksista

Laatutakuu-ketju palkitsi menestyneitä franchisingyrittäjiä lauantaina 5.10.2019 Kalastajatorpalla Helsingissä.

- Laatutakuu-ketju on tunnettu korkeasta laadustaan, joten ketjussa nähdään paljon huippusuorituksia. Ketjun asiakkaiden suositteluindeksi eli cNPS on 58, ja ketjun yrittäjien tyytyväisyys työhönsä on korkea. Yhdeksän kymmenestä olis...

Litteä lahna, huikea hauki ja suomalainen särkiSuomi on täynnä järviä ja vesistöjä ja ne vesistöt ovat täynnä kaloja. Kaikkiaan Suomen vesissä elelee reilut sata kalalajia.


Suomen luonnon tunnetuimmat järvikalat lienevät ahven ja hauki. Ahvenia on perinteisesti narrattu raukeina kesäpäivinä mato-ongella laiturin nokasta ja haukea väijytty veneen kanssa kaislikossa...

Laatutakuun Top of Mind huikeassa nousussaSiivous- ja kiinteistöhuoltoalalla ei olla totuttu laajaan mainostamiseen – ainakaan valtakunnallisissa medioissa. Meidän mielestämme hyvästä brändistä kannattaa puhua!


Suomen Laatutakuu Palvelut on ollut useasti mukana suosituissa televisio-ohjelmissa sisällöntuotannossa ja mainostauoilla – viimeksi Diilissä. Ohjelma...

Ruusuja, risuja ja kaikenlaista muutakin palautetta, kiitosAktiivisella asiakkaiden kuuntelulla halutaan parantaa palvelua. Henkilökohtaisilla puhelinhaastatteluilla haetaan monipuolista palautetta.


Suomen Laatutakuu Palvelut seuraa aktiivisesti palveluidensa tasoa säännöllisillä kuukausittaisilla asiakastyytyväisyyskyselyillä.

Nyt asiakkaiden ajatuksia ja mielipiteit...

Kesä tulee, muista tilata lisäpalvelut

Loma-ajat ovat otollista aikaa tehdä perusteellisempi siivous. Pyydä omalta yrittäjältäsi tarjous ikkunanpesusta ja lattioiden vahauksista niin homma hoituu vaivatta kun tiloissa on vähemmän toimintaa.


Ylläpitosiivouksen lisäksi jokainen tila tarvitsee aika ajoin laajemman perussiivouksen, johon voi kuulua esimerkiks...

Villi startti kesäänLuonnonvaraiset kasvikset ovat lahja, jota kannattaa hyödyntää – ja suorastaan tuhlailla. Villikasviksilla ja -yrteillä on helppoa lisätä makua ruokiin ja juomiin. Yrteissä on runsaasti vitamiineja ja joidenkin kasvien fenolisten yhdisteiden sanotaan tuottavan terveydellisiä vaikutuksia muun muassa aineenvaihduntaan.


N...

Helppo ja hyödyllinen LaatuAppi


LaatuAppi on Laatutakuun kehittämä helppokäyttöinen mobiiliapplikaatio, jonka tarkoituksena on helpottaa asiakkaan ja yrittäjän välistä kommunikaatiota.


Appin avulla on helppo lähettää viestejä, antaa palautetta palveluista, tehdä pyyntöjä ja tarjouksia lisätöistä sekä vastata asiakastyytyväisyyskyselyyn. Lisäksi...

Laatutakuu on luotettava kumppani


Suomen Laatutakuu Palvelut on nimensä mukainen: toiminnan laadulle on myös katetta. Henri Häyrinen kertoo, mitä laatu tarkoittaa Laatutakuun palveluissa.


Toimitusjohtaja Henri Häyrinen toteaa laadun näkyvän jokapäiväisesti kaikessa toiminnassa. Laatu on monen asian summa. Peruslähtökohtina ovat luotettavuus j...

Kouluttaudu, hae tietoa, kehitä itseäsiDigitalisaatio ja robotiikka vaikuttavat tulevaisuuden työhön. Elinikäinen oppiminen on entistä suuremmassa arvossa.


Suomen Laatutakuu Palvelut on kevään aikana ollut monessa tapahtumassa kertomassa mahdollisuuksis...

Työn suola on joustavuus


Jouni Tikkanen tekee ja touhuaa – mutta osaa myös erottaa työn ja vapaa-ajan. Se pitää kropan ja mielen hyvässä työvireessä. Yrittäjä on yhtä lailla vastuussa sekä tekemisistään että hyvinvoinnist...

Lisämyynti = lisää palvelua

Ylläpitosiivouksen lisänä tehdyt työt ovat laskutettavaa lisämyyntiä. Samalla se on keino palvella asiakasta entistä paremmin.


Laatutakuu-yrittäjä on todennäköisesti se henkilö, joka ensimmäisenä huomaa asiakkaansa kokolattiam...

Laatutakuu saavutti ISO 9001 –laatusertifikaatin

Suomen Laatutakuu Palvelut Oy on tehnyt kuluneen vuoden aikana aktiivisesti ja tavoitteellisesti töitä ISO 9001 –laatusertifikaatin saamiseksi. Toimitusjohtaja Henri Häyrinen vastaanotti Laatutakuu Gaalassa 6.10.2018 Bureau Veritas Certificationin myöntämän ISO 9001 -laadunhallintajärjestelmän serfikaatin.

Paljon onnea 25-vuotias LaatutakuuOnnittelulaulu yli 200 juhlijan voimin, jättimäisiä ilmapallokimppuja, lahjoja, yllätyksiä, taikuri – ja tietenkin synttärikakku. Niistä on parhaat synttärijuhlat tehty, ja juuri tällaisella kattauksella vietettiin Laatutakuun 25-vuotisjuhlia Kirkkonummen Långvikissa.

Gaalat ovat aina juhlavia ja upeita, ja tällä k...

Suomen toiseksi korkein suositteluhalukkuus


Oman työn suosittelu muillekin on paras mahdollinen osoitus siitä, että omaa yrittämistä arvostetaan ja työ koetaan mielekkääksi ja kannattavaksi.

Franchise News Day 2018 -tapahtumassa 25.9.2018 julkaistiin valtakunnallisesta yrittäjäkyselyn tulokset. Laatutakuu-yrittäjillä oli Suomen toiseksi korkein suositteluhaluk...

Koulutukset ja perehdytykset helposti verkossa


Jokainen tarvitsee työssään jatkuvaa tietojensa ja taitojensa ylläpitoa. Yrittäjän aika on tiukassa, siksi Laatutakuun koulutuksia siirrettiin verkkoon, josta niitä on mahdollista suorittaa juuri silloin kuin omaan aikatauluun mahtuu. Vaikka pieninä paloina.

Laatutakuu-yrittäjille tarkoitettu verkkokoulutusohje...

Vastuullisuus on oikeita valintoja

Diilissä Syksyllä

Laatutakuu on jälleen mukana kesällä kuvatussa supersuositussa Diili-ohjelmassa, jossa haetaan fiksuutta, oivallusta ja tiimityötaitoja hallitsevaa markkinointijohtajaa Hjallis Harkimon urheiluliiketoiminnan yritykseen.


Entiseen tapaan osallistujat kohtaavat yllättäviä ja haasteellisia tehtäviä, joista yhdessä päästään ratkomaan myös Laatutakuu-osaamista vaativaa pulmaa.

Syy...

Yrittäjän vapaus valitaHalutut koneet Hakosta

Hakolla on siivous- ja kiinteistönhoitokoneiden myyjänä ja vuokraajana Suomessa  vahva markkina-asema, sekä globaaleilla markkinoillakin maailman TOP5-listalla.


Oy Hako Ground & Garden Ab on osa Hakon maailmanlaajuista teollisuuskonsernia. Vuonna 1997 perustettu Suomen yritys työllistää tällä hetkellä 25 henkilöä.

– Heti perustamisen jälkeen saavutimme muutamassa vuodessa jo...

Suomen Franchising-Yhdistys täyttää 30 vuotta


Suomen Franchising-Yhdistys perustettiin vuonna 1988. Tuolloin alkoi näyttää siltä, että oli yhdistyksen paikka. Nyt on siis 30-vuotisjuhlien aika.


– 1980-luvun lopulla alkoi olla riittävästi kysyntä yhdistykselle. Toimijoiden määrä oli kasvanut ja edunvalvontaan liittyviä asioita piti ryhtyä kehittämään....

Franny-palkinto Laatutakuu-yrittäjä Akram Ben Fradjlle


Suomen Franchising-Yhdistys järjesti 23.3.2017 vuosittaisen Franny-gaalan, jossa palkittiin ketjujen yrittäjiä.

Laatutakuu palkitsi Franny-palkinnolla Akram Ben Fradjin, joka on ansioitunut etenkin korkeasta asiakastyytyväisyydestä ja hyvästä asiakaspalvelusta. Hän on aloittanut Laatutakuu-yrittäjänä Tampereen alueella...

Anna palautetta siivous- ja kiinteistönhuoltopalvelusta

Yhä useampi siivous- ja kiinteistönhuoltopalvelun tarjoaja haluaa saada palautetta palvelustaan – niin myös Suomen Laatutakuu Palvelut.  

– Kyselyt ovat meille todella tärkeitä mittareita, joiden pohjalta koko Laatutakuun toiminta ja sen kehittäminen lähtee, kertoo koordinaattori Tiina Koivulahti Suomen Laatutakuu Palveluista.

– Meillä on tyytyväiset yrittäj...

Oikeat tyypit

”Right people on the bus”, on sanoma, jonka yrityskulttuurista ja hyvästä johtamisesta ansiokkaasti kirjoittanut Jim Collins on usein nostanut menestyvän yrityksen yhdeksi peruspilariksi. Saman totuuden allekirjoittaa 25 vuotta täyttävän Suomen Laatutakuu Palvelut Oy:n toimitusjohtaja Henri Häyrinen.   

Kun ihmisistä löytyy aitoa i...

Yrittäjäpariskunnalla riittää aikaa myös opiskeluun

Vuoden Laatutakuu-yrittäjä-palkintopokaalin pokkasi vuonna 2017 säteilevä pariskunta Carita ja Karem Eladly-Ali.

- Aivan mahtavaa! hehkuttaa Carita Eladly-Ali. Vieressä Karem Eladly-Ali nyökyttelee ja sanoo mielessä olleen jo jonkin aikaa sellainen fiilis, että kovasta työstä saattaisi tulla tunnustus.

Amina Siivous...

Kasvuhalukkuutta ilmassa

Yrittäjyystutkimuksen tulokset kertovat hyviä uutisia: Laatutakuu-yrittäjät ovat tyytyväisiä ja kertovat mielellään työstään muillekin.

Laatutakuu Palveluiden vuosittaisen yrittäjyystutkimuksen keskiarvo on 4,22 (asteikolla 1-5), mikä on hieno tulos. 

- Haluan kiittää kaikkia kyselyyn vastanneita yrittäjiä. Vastausprosentti oli 80 prosenttia, eli todella moni on ehtinyt vastat...

Siistissä ja pölyttömässä ympäristössä on mukava työskennellä

ICT-talo MPY Palvelut Oyj:n toimitiloissa Vantaalla ei pöly leijaile. Yrityksessä tiedetään, että siisti ympäristö lisää työssä viihtymistä ja parantaa työntekijäkokemusta omasta työnantajastaan.

Telefoonista se lähti koko MPY Palvelut Oyj:n tarina. ”Kuulolangaksikin” nimitetty edistysaskel otettiin Mikkelissä käyttöön jo 1800-luvun lopulla ja paikkakunnalle perustettiin Mikkelin Telefo...

Poissaolot kuriin

Sairauspoissaolot aiheuttavat valtiolle ja työnantajille valtavat kustannukset vuosittain. Pienetkin poissaolopäivien vähennykset tuntuvat työnantajan kukkarossa.


Laatutakuun kotisivuilta löytyvän laskurin mukaan 10 hengen aiheuttamat sairauspoissaolot maksavat työnantajalle keskimäärin 30 600 euroa vuodessa. Jo yhden pr...

Mukaan Laatutakuun tiimiin!

Iloisen vihreä Laatutakuu-logo ja pirteät uudistetut OmaSiivooja- ja OmaTalonmies-hahmot ovat näyttäytyneet syksyn aikana televisiossa parhaaseen katseluaikaan Sami Hedbergin tähdittämän konttori-ohjelman tauoilla sekä Hjalliksen jännittävässä Atlantin yli -ohjelmassa

- Näkyvyys on lisännyt tunnettuuttamme huomattavasti. Ohjelmayhteistyö kuvastaa samalla myös niitä ominaisuuksia, joita...

Oma osaaja on laadun tae

Laatutakuu-ketjun oma yrittäjä palvelee laadukkaasti ja erottuu edukseen.

OmaSiivooja ja OmaTalonmies ovat olennainen osa Laatutakuun toimintamallia. Tuttu ja turvallinen ammattilainen hoitaa siivous- ja kiinteistöhuollon palvelut sovitusti ja luotettavasti.

- OmaSiivooja ja OmaTalonmies toimivat asiakkaan hyödyksi. Asiakkaalle on luonnollisest...

Aktiivinen yrittäjä onnistuu

Laatutakuu-yrittäjä erottuu hyvällä työllä, avoimella asenteella ja iloisella asiakaspalvelulla.


On ollut aikoja, jolloin siivoojan toivottiin olevan näkymätön – hajuton ja mauton tekijä, joka loihtii paikat puhtaiksi. Samaa lopputulosta vaaditaan edelleen, mutta näkymättömyyden vastakohtana Laatutakuu-yrittäjän pitää tu...

Vuoden 2017 Laatutakuu-yrittäjät valittu


Laatutakuu-ketju palkitsi menestyneitä franchisingyrittäjiä lauantaina 7.10.2017 Kirkkonummella Långvikissa. Carita ja Karem Eladly Ali (Amina Siivouspalvelut) valittiin Vuoden 2017 Laatutakuu-yrittäjiksi. 


Yli kymmenen vuotta toimineen yrityksen liikevaihto on toiminnan aikana lähes...

Koulutus takaa taidot

Laatutakuu-yrittäjät ovat alansa ammattilaisia. Siivousalan ja kiinteistöhuollon teknisen koulutuksen lisäksi Laatutakuu tarjoaa yrittäjilleen monipuolista ja jatkuvaa koulutusta muillakin yrityselämässä tarvittavilla osa-alueilla.


Laatutakuu-yrittäjäksi haluavan ei tarvitse ketjuun liittyessään olla siivousalan ammattilainen. Mutta aloittaessaan yritystoiminnan hän on ehtiny...

Tero Vaarala on Suomen paras franchisingyrittäjä


Suomen Franchising-Yhdistys järjesti 24.3.2017 vuosittaisen Franny-gaalan, jossa palkittiin ketjujen yrittäjiä. Vuoden franchisingyrittäjän palkinnon sai Laatutakuu-ketjun Tero Vaarala. Lisäksi Vaarala palkittiin arvostetulla Franny-palkinnolla.

Tero Vaarala on toiminut Laatutakuu-ketjussa OmaTalonmies-yrittäjänä yhdeksän vuott...

Tunnettu brändi tuo voimaa

Hyvällä bändillä syntyy toimiva brändi. Laatutakuu on luotettava, Laatutakuu onnistuu ja pitää lupaukset.

Brändi on yrityksen palvelun tai tuotteen positiivinen maine. Se ei synny itsestään eikä vahingossa; hyvän ja luotettavan brändin syntymiseen tarvitaan hyvää ja luotettavaa – sekä aktiivista – toimintaa. Brändi määrittää sen mitä ihmisten ja sidosryhmien halutaan ajattelevan yrityks...

Laatutakuu-yrittäjyys on hyvä tie menestykseen

Franchisingyrittäjyys Laatutakuu-ketjussa on fiksu valinta: erinomainen liikeidea, toimiva tuki, aina apua tarvittaessa, kattava koulutus ja alkuun valmis asiakaskunta… Me odotamme vain innostusta, asiakasymmärrystä ja halua oppia.


- Yrittäjällehän tämä on ihan mahtava tapa toimia; alkuun pääsee helposti, vähemmällä stressillä ja pienemmällä riskillä, sanoo Laatutakuupalvelui...

Teollisuusympäristössä siisteys luo turvallisuutta

Bodycoten Tampereen karkaisimo löysi ratkaisun siivouspulmiinsa yhteistyöstä Laatutakuu-yrittäjä Akram Ben Fradjin kanssa.

 

Tampereen Vehmaisissa Bodycote Lämpökäsittely Oy:n hallissa hohkaavat valtavan kokoiset, jopa yli tuhanteen asteeseen kuumenevat karkaisu­uunit. Silti halli on hiljainen ja si...

Tyytyväiset yrittäjät takovat tulosta

Laatutakuu-ketjussa puhalletaan yhteen hiileen.

Laatutakuussa vuosittain tehtävä yrittäjyystutkimus kertoi jälleen, että ketjussa on tyytyväisiä yrittäjiä. Muun muassa markkinointia, koulutusta, työviihtyvyyttä, aluepäälliköiden työtä ja tavoitettavuutta mittaavan kyselyn kokonaisarvosana oli tänä vuonna upea 4,22 (asteikolla 1-5).

Kyselyyn vastanneista 86 prosenttia sanoo ole...

Laatutakuu palkitsi yrittäjiä

Laatutakuu-ketju palkitsi franchisingyrittäjiä lauantaina 1.10.2016 Tampereella. Ketju valitsee vuosittain Vuoden yrittäjän ja tänä vuonna sen sai lahtelainen yrittäjä Päivi Leino.

Päivi Leino on toiminut ketjussa seitsemän vuoden ajan. Hänet palkittiin jo viime vuonna parhaana konseptin hyödyntäjänä. Päivi on kasvattanut sitkeällä työllään yritystään vuosien varrella huimasti ja hän t...

Bruce Oreckin haastattelu: Palvelu – se pieni eroTuotteet ja piirrokset pöytään ja asia on selvä. Kunhan ne ovat hyviä, muuta ei tarvita. Juttu myy itsensä. Näin ajattelee insinöörikansa. Ei siis ihme, että vienti takkuaa ja joku muu (lue: Ruotsi) tekee kaupat.

Yksi suomalaisuuden piirre on ollut vaikeus paitsi tarjota niin myös vastaanottaa palvelua. Ravintola...