Siivouspalveluyrittäjä tarjoaa huolettoman siivouspalvelun, jolloin asiakas voi keskittyä oman toiminnan kehittämiseen ja omien asiakkaiden palveluun.  Laadukkaasta palvelusta vastaa jatkuvasti sama, vastuullinen Laatutakuu-ketjun siivousyrittäjä.  


Siivouspalvelut turvallisesti omalta luottohenkilöltä

Siivouspalvelut tarjoaa oma tuttu siivooja, jonka kanssa voi sopia suoraan siivoukseen liittyvistä asioista ja siivouspalveluista ilman turhia välikäsiä. Yrittäjällä on rajallinen määrä pitkäaikaisia asiakassuhteita, joten hän pystyy tarjoamaan asiakkaidensa tarpeiden mukaiset siivouspalvelut.

Laatutakuun siivousyrittäjät ovat koulutettuja siivouspalveluiden ammattilaisia. Laatutakuun siivousyrittäjät tarjoavat siivouspalveluita sekä yrityksille että taloyhtiöille kautta maan yli 50:llä paikkakunnalla.


Itsenäinen ja palveleva yrittäjä takaa korkealaatuiset siivouspalvelut

Yrittäjä tekee työtään itselleen, joten hän on motivoitunut pitämään hyvää huolta asiakassuhteistaan. Hän palvelee asiakkaitaan järjestelmällisesti Laatutakuun testatulla ja hyväksi havaitulla asiakaspalvelukonseptilla. Asiakastyytyväisyyttä siivouspalveluun mitataan säännöllisillä kyselyillä.


Valtakunnallisen ketjun tuki

Laatutakuu-ketjussa yrittäjät eivät toimi yksin, vaikka ovatkin itsenäisiä yrittäjiä. Heillä on taustallaan palveleva, tukeva ja kouluttava franchisingkeskus sekä ketjullinen muita yrittäjiä, joiden tukeen voi tarpeen vaatiessa luottaa.

Laatutakuun siivouspalvleuita tuottavien yrittäjien palveluvalikoimaan kuuluvat mm. seuraavat palvelut:

toimistosiivous
porrassiivous
myymäläsiivous
varastosiivous
lääkäriasemien siivous
pankkien siivous
tuotantotilojen siivous
muut sopimussiivoukset
suursiivoukset
ikkunanpesut
lattioiden peruspesut ja vahaukset


Sopisiko teille  A1 - Terveyttä edistävä siivousmenetelmä?

A1-siivous on aseptinen, bakteerit ja virukset tuhoava siivousmenetelmä.  Vakituisen OmaSiivoojan tekemällä säännöllisellä aseptisella siivouksella voidaan vähentää sairauspoissaoloja merkittävästi.

Testaa, paljonko te voisitte säästää vaikkapa täällä Ilmarisen sairauslomalaskurilla.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää miten voimme auttaa työyhteisönne sairauspoissaolojen vähentämisessä.

Lue lisää: Aseptinen siivous