Itsenäinen kiinteistönhuoltoyrittäjä auttaa pitämään rakennukset ja ulkoalueet hyvässä kunnossa, viihtyisinä ja turvallisina käyttää. Hyvä kiinteistöhuolto toimii tärkeänä osana taloyhtiön arvon säilyttämisessä.

Laatutakuun palvelumallissa on ripaus menneen ajan taikaa, josta kiinteistöhuolto muistetaan hyvillä mielin. Asukkaiden ja isännöitsijän on helppo olla yhteydessä samaan tuttuun talonmieheen, joka hoitaa sovitut kiinteistönhuoltotehtävät tarkasti ja oma-aloitteisesti.

Laatutakuun kiinteistönhuoltoyrittäjät ovat koulutettuja kiinteistönhuoltopalveluiden ammattilaisia. Kiinteistöhuoltoyrittäjät palvelevat pk-yrityksiä sekä taloyhtiöitä.

Laatutakuun kiinteistönhuoltoyrittäjä tuntee asiakkaidensa tarpeet. Yrittäjä tekee työtään itselleen, joten hän on motivoitunut pitämään hyvää huolta asiakassuhteistaan.

Laatutakuulla kiinteistöhuoltoyrittäjä ei toimi yksin, vaikka onkin itsenäinen yrittäjä. Hänellä on taustallaan palveleva ja kouluttava franchisingkeskus sekä ketjullinen muita yrittäjiä, joiden tukeen voi tarpeen vaatiessa luottaa.