Laatutakuu-ketju palkitsi yrittäjiä huippusuorituksista

Laatutakuu-ketju palkitsi menestyneitä franchisingyrittäjiä lauantaina 5.10.2019 Kalastajatorpalla Helsingissä.

- Laatutakuu-ketju on tunnettu korkeasta laadustaan, joten ketjussa nähdään paljon huippusuorituksia. Ketjun asiakkaiden suositteluindeksi eli cNPS on 58, ja ketjun yrittäjien tyytyväisyys työhönsä on korkea. Yhdeksän kymmenestä olis...

Litteä lahna, huikea hauki ja suomalainen särkiSuomi on täynnä järviä ja vesistöjä ja ne vesistöt ovat täynnä kaloja. Kaikkiaan Suomen vesissä elelee reilut sata kalalajia.


Suomen luonnon tunnetuimmat järvikalat lienevät ahven ja hauki. Ahvenia on perinteisesti narrattu raukeina kesäpäivinä mato-ongella laiturin nokasta ja haukea väijytty veneen kanssa kaislikossa...

Laatutakuun Top of Mind huikeassa nousussaSiivous- ja kiinteistöhuoltoalalla ei olla totuttu laajaan mainostamiseen – ainakaan valtakunnallisissa medioissa. Meidän mielestämme hyvästä brändistä kannattaa puhua!


Suomen Laatutakuu Palvelut on ollut useasti mukana suosituissa televisio-ohjelmissa sisällöntuotannossa ja mainostauoilla – viimeksi Diilissä. Ohjelma...

Ruusuja, risuja ja kaikenlaista muutakin palautetta, kiitosAktiivisella asiakkaiden kuuntelulla halutaan parantaa palvelua. Henkilökohtaisilla puhelinhaastatteluilla haetaan monipuolista palautetta.


Suomen Laatutakuu Palvelut seuraa aktiivisesti palveluidensa tasoa säännöllisillä kuukausittaisilla asiakastyytyväisyyskyselyillä.

Nyt asiakkaiden ajatuksia ja mielipiteit...

Kesä tulee, muista tilata lisäpalvelut

Loma-ajat ovat otollista aikaa tehdä perusteellisempi siivous. Pyydä omalta yrittäjältäsi tarjous ikkunanpesusta ja lattioiden vahauksista niin homma hoituu vaivatta kun tiloissa on vähemmän toimintaa.


Ylläpitosiivouksen lisäksi jokainen tila tarvitsee aika ajoin laajemman perussiivouksen, johon voi kuulua esimerkiks...

Villi startti kesäänLuonnonvaraiset kasvikset ovat lahja, jota kannattaa hyödyntää – ja suorastaan tuhlailla. Villikasviksilla ja -yrteillä on helppoa lisätä makua ruokiin ja juomiin. Yrteissä on runsaasti vitamiineja ja joidenkin kasvien fenolisten yhdisteiden sanotaan tuottavan terveydellisiä vaikutuksia muun muassa aineenvaihduntaan.


N...

Helppo ja hyödyllinen LaatuAppi


LaatuAppi on Laatutakuun kehittämä helppokäyttöinen mobiiliapplikaatio, jonka tarkoituksena on helpottaa asiakkaan ja yrittäjän välistä kommunikaatiota.


Appin avulla on helppo lähettää viestejä, antaa palautetta palveluista, tehdä pyyntöjä ja tarjouksia lisätöistä sekä vastata asiakastyytyväisyyskyselyyn. Lisäksi...

Laatutakuu on luotettava kumppani


Suomen Laatutakuu Palvelut on nimensä mukainen: toiminnan laadulle on myös katetta. Henri Häyrinen kertoo, mitä laatu tarkoittaa Laatutakuun palveluissa.


Toimitusjohtaja Henri Häyrinen toteaa laadun näkyvän jokapäiväisesti kaikessa toiminnassa. Laatu on monen asian summa. Peruslähtökohtina ovat luotettavuus j...

Kouluttaudu, hae tietoa, kehitä itseäsiDigitalisaatio ja robotiikka vaikuttavat tulevaisuuden työhön. Elinikäinen oppiminen on entistä suuremmassa arvossa.


Suomen Laatutakuu Palvelut on kevään aikana ollut monessa tapahtumassa kertomassa mahdollisuuksis...

Työn suola on joustavuus


Jouni Tikkanen tekee ja touhuaa – mutta osaa myös erottaa työn ja vapaa-ajan. Se pitää kropan ja mielen hyvässä työvireessä. Yrittäjä on yhtä lailla vastuussa sekä tekemisistään että hyvinvoinnist...

Lisämyynti = lisää palvelua

Ylläpitosiivouksen lisänä tehdyt työt ovat laskutettavaa lisämyyntiä. Samalla se on keino palvella asiakasta entistä paremmin.


Laatutakuu-yrittäjä on todennäköisesti se henkilö, joka ensimmäisenä huomaa asiakkaansa kokolattiam...

Laatutakuu saavutti ISO 9001 –laatusertifikaatin

Suomen Laatutakuu Palvelut Oy on tehnyt kuluneen vuoden aikana aktiivisesti ja tavoitteellisesti töitä ISO 9001 –laatusertifikaatin saamiseksi. Toimitusjohtaja Henri Häyrinen vastaanotti Laatutakuu Gaalassa 6.10.2018 Bureau Veritas Certificationin myöntämän ISO 9001 -laadunhallintajärjestelmän serfikaatin.

Paljon onnea 25-vuotias LaatutakuuOnnittelulaulu yli 200 juhlijan voimin, jättimäisiä ilmapallokimppuja, lahjoja, yllätyksiä, taikuri – ja tietenkin synttärikakku. Niistä on parhaat synttärijuhlat tehty, ja juuri tällaisella kattauksella vietettiin Laatutakuun 25-vuotisjuhlia Kirkkonummen Långvikissa.

Gaalat ovat aina juhlavia ja upeita, ja tällä k...

Suomen toiseksi korkein suositteluhalukkuus


Oman työn suosittelu muillekin on paras mahdollinen osoitus siitä, että omaa yrittämistä arvostetaan ja työ koetaan mielekkääksi ja kannattavaksi.

Franchise News Day 2018 -tapahtumassa 25.9.2018 julkaistiin valtakunnallisesta yrittäjäkyselyn tulokset. Laatutakuu-yrittäjillä oli Suomen toiseksi korkein suositteluhaluk...

Koulutukset ja perehdytykset helposti verkossa


Jokainen tarvitsee työssään jatkuvaa tietojensa ja taitojensa ylläpitoa. Yrittäjän aika on tiukassa, siksi Laatutakuun koulutuksia siirrettiin verkkoon, josta niitä on mahdollista suorittaa juuri silloin kuin omaan aikatauluun mahtuu. Vaikka pieninä paloina.

Laatutakuu-yrittäjille tarkoitettu verkkokoulutusohje...

Vastuullisuus on oikeita valintoja

Laatutakuu Tracking