Tule meille kasvukoordinaattoriksi

Haemme kasvukoordinaattoria Laatutakuulle

Edellisen pitkäaikaisen koordinaattorimme siirryttyä uusiin haasteisiin, etsimme nyt positiivisen asenteen omaavaa henkilöä monipuoliseen tehtävään, jossa pääset oikeasti vaikuttamaan yrityksemme ja ketjuyrittäjiemme menestykseen. Tehtävänkuva on yrityksessämme...

Maalaisjärkeä, jämptiyttä ja aktiivista yhdessäoloa


Pia Penttala ohjeistaa ja opastaa vanhempia ottamaan rohkeasti ohjat käsiin perhe-elämässä. Juuri nyt hän vinkkaa tekemään perheestä ”pienyrityksen”.


Supernannynä television kautta tutuksi tullut Pia Penttala on ihan oikeasti aito, raudanluja osaaja; lastensuojelun ammatt...

Kiitos kuuluu supersankareille


Elämme nyt todella poikkeuksellisia aikoja. Meitä kaikkia uhkaa pelottava mörkö. Korona-virus. Tämä mörkö on saanut maailmalla pahaa jälkeä aikaan ja nyt se on rantautunut myös meille Suomeen.

Pandemian vaikutus on ollut tuntuva ja moni arjen tuttu asia on mullistunut. Rajat on nyt kiinni ja matkust...

Terveys turvaa yritysten toimintakyvyn

Ihmiset on yritysten tärkein voimavara. Ihmisillä on osaaminen, vuorovaikutuskyky, myyntitaidot, projektien johtokyky, asiakaspalvelutaidot, jne. Ilman ihmisiä ei kovinkaan moni yritys voisi toimia. Sen vuoksi onkin erittäin tärkeää, että ihmiset osaavat tehdä työnsä hyvin, ovat motivoituneita sekä pysyvät terveinä ja työkykyisinä. Näin rattaat pyörivät, asiat sujuvat ja tulosta tulee.

Yrittäjällä on valinnan vapaus


Laatutakuu-yrittäjä Marinka Rossi-Korhoselle yrittäjyydessä on tärkeää etenkin vapaus. Aiemmassa kokin ammatissaan hän oli tottunut fyysiseen työhön ja pitkiin työpäiviin. Kun perhe kasvoi, ravintolan kolmivuorotyö ei enää tuntunut kivalta, joten yrittäjyys rupesi kiinnostamaan.


– Aloittaessani Laatutakuu...

Turvallisesti kohti talvea


Märkä ja lumeton alkutalvi on pitänyt huolen siitä, että ainakin eteläisessä Suomessa pihat ja pihatiet ovat toistaiseksi olleet varsin sulia. Liukkaat kelit kuitenkin tulevat – ennemmin tai myöhemmin – joten on syytä pitää mielessä pihojen tarpeellinen talvihuolto.


Piha-alueella todennäköisin tapaturma on kaatuminen t...

Monipuolinen tiimipelaaja kiinteistöyrittäjien tueksiKiinteistöhuollon uusi aluepäällikkö ja team leader haluaa auttaa ketjun yrittäjiä menestymään ja pyrkii omalla panoksellaan vahvistamaan koko Laatutakuu-ketjua.


Äskettäin Laatutakuussa kiinteistöhuollon puolella aluepäällikkönä ja Laatutakuun franchisekeskuksen team leaderina ja aluepäällikkönä aloi...

Iloa jakamassa

Suomen Laatutakuu Palveluiden loppuvuoden kohokohta on jo monena vuonna ollut visiitti eri puolilla Suomea toimiviin lastensairaaloihin lahjakassien kanssa. Tänä vuonna lelulahjoitukset toimitettiin Helsingin Uuden lastensairaalan lisäksi myös Tampereelle, Turkuun, Kuopioon ja Ouluun.

Meille isommille ihmisille joulussa...

Suitsupply pukee miehen yksilöllisestiSuitsupply vaatettaa miehen arkeen ja juhlaan, inspiroi yksilöllisyyteen ja rikkoo pukeutumisen rajoja.


Suitsupply on hollantilainen miestenvaateyritys, joka on perustettu vuonna 2000. Perustaja Fokke de Jongin ajatuksena on tarjota laadukkaita, kohtuuhintaisia pukuja ja ennen kaikkea tehdä ni...

Asiakkuustutkimus kertoo tyytyväisyydestä


Hyvin tehty työ saa aikaan tyytyväisen asiakkaan. Asiakkaan kiitos kannustaa yrittäjää entistä parempaan työhön. Näin syntyy hyvän kierre.


Asiakastyytyväisyyden merkitystä ei voi kyllin korostaa. Asiakaspalautteen kerääminen on Laatutakuu-ketjussa jatkuvaa ja säännöllistä. Se on tarpeellista, sillä halua...

Laatutakuu-yrittäjä Kim Fogelberg rentoutuu vesilläUusi ala ja uudet kuviot, mutta tuttu ketjuyrittäjyys.


Kim Fogelberg on viihtynyt mainiosti kiinteistöhoidon Laatutakuu-yrittäjänä. Asiakkaat kiittelevät ja yritys kasvaa. Silti aikaa riittää aina myös rakkaalle harrastukselle: veneilylle.

Milloin ja miten yrittäjyytesi alkoi?


Jouluk...

Laatutakuu-ketju palkitsi yrittäjiä huippusuorituksista

Laatutakuu-ketju palkitsi menestyneitä franchisingyrittäjiä lauantaina 5.10.2019 Kalastajatorpalla Helsingissä.

- Laatutakuu-ketju on tunnettu korkeasta laadustaan, joten ketjussa nähdään paljon huippusuorituksia. Ketjun asiakkaiden suositteluindeksi eli cNPS on 58, ja ketjun yrittäjien tyytyväisyys työhönsä on korkea. Yhdeksän kymmenestä olis...

Litteä lahna, huikea hauki ja suomalainen särkiSuomi on täynnä järviä ja vesistöjä ja ne vesistöt ovat täynnä kaloja. Kaikkiaan Suomen vesissä elelee reilut sata kalalajia.


Suomen luonnon tunnetuimmat järvikalat lienevät ahven ja hauki. Ahvenia on perinteisesti narrattu raukeina kesäpäivinä mato-ongella laiturin nokasta ja haukea väijytty veneen kanssa kaislikossa...

Laatutakuun Top of Mind huikeassa nousussaSiivous- ja kiinteistöhuoltoalalla ei olla totuttu laajaan mainostamiseen – ainakaan valtakunnallisissa medioissa. Meidän mielestämme hyvästä brändistä kannattaa puhua!


Suomen Laatutakuu Palvelut on ollut useasti mukana suosituissa televisio-ohjelmissa sisällöntuotannossa ja mainostauoilla – viimeksi Diilissä. Ohjelma...

Ruusuja, risuja ja kaikenlaista muutakin palautetta, kiitosAktiivisella asiakkaiden kuuntelulla halutaan parantaa palvelua. Henkilökohtaisilla puhelinhaastatteluilla haetaan monipuolista palautetta.


Suomen Laatutakuu Palvelut seuraa aktiivisesti palveluidensa tasoa säännöllisillä kuukausittaisilla asiakastyytyväisyyskyselyillä.

Nyt asiakkaiden ajatuksia ja mielipiteit...

Kesä tulee, muista tilata lisäpalvelut

Loma-ajat ovat otollista aikaa tehdä perusteellisempi siivous. Pyydä omalta yrittäjältäsi tarjous ikkunanpesusta ja lattioiden vahauksista niin homma hoituu vaivatta kun tiloissa on vähemmän toimintaa.


Ylläpitosiivouksen lisäksi jokainen tila tarvitsee aika ajoin laajemman perussiivouksen, johon voi kuulua esimerkiks...

Villi startti kesäänLuonnonvaraiset kasvikset ovat lahja, jota kannattaa hyödyntää – ja suorastaan tuhlailla. Villikasviksilla ja -yrteillä on helppoa lisätä makua ruokiin ja juomiin. Yrteissä on runsaasti vitamiineja ja joidenkin kasvien fenolisten yhdisteiden sanotaan tuottavan terveydellisiä vaikutuksia muun muassa aineenvaihduntaan.


N...

Helppo ja hyödyllinen LaatuAppi


LaatuAppi on Laatutakuun kehittämä helppokäyttöinen mobiiliapplikaatio, jonka tarkoituksena on helpottaa asiakkaan ja yrittäjän välistä kommunikaatiota.


Appin avulla on helppo lähettää viestejä, antaa palautetta palveluista, tehdä pyyntöjä ja tarjouksia lisätöistä sekä vastata asiakastyytyväisyyskyselyyn. Lisäksi...

Laatutakuu on luotettava kumppani


Suomen Laatutakuu Palvelut on nimensä mukainen: toiminnan laadulle on myös katetta. Henri Häyrinen kertoo, mitä laatu tarkoittaa Laatutakuun palveluissa.


Toimitusjohtaja Henri Häyrinen toteaa laadun näkyvän jokapäiväisesti kaikessa toiminnassa. Laatu on monen asian summa. Peruslähtökohtina ovat luotettavuus j...

Kouluttaudu, hae tietoa, kehitä itseäsiDigitalisaatio ja robotiikka vaikuttavat tulevaisuuden työhön. Elinikäinen oppiminen on entistä suuremmassa arvossa.


Suomen Laatutakuu Palvelut on kevään aikana ollut monessa tapahtumassa kertomassa mahdollisuuksis...

Työn suola on joustavuus


Jouni Tikkanen tekee ja touhuaa – mutta osaa myös erottaa työn ja vapaa-ajan. Se pitää kropan ja mielen hyvässä työvireessä. Yrittäjä on yhtä lailla vastuussa sekä tekemisistään että hyvinvoinnist...

Lisämyynti = lisää palvelua

Ylläpitosiivouksen lisänä tehdyt työt ovat laskutettavaa lisämyyntiä. Samalla se on keino palvella asiakasta entistä paremmin.


Laatutakuu-yrittäjä on todennäköisesti se henkilö, joka ensimmäisenä huomaa asiakkaansa kokolattiam...

Laatutakuu saavutti ISO 9001 –laatusertifikaatin

Suomen Laatutakuu Palvelut Oy on tehnyt kuluneen vuoden aikana aktiivisesti ja tavoitteellisesti töitä ISO 9001 –laatusertifikaatin saamiseksi. Toimitusjohtaja Henri Häyrinen vastaanotti Laatutakuu Gaalassa 6.10.2018 Bureau Veritas Certificationin myöntämän ISO 9001 -laadunhallintajärjestelmän serfikaatin.

Paljon onnea 25-vuotias LaatutakuuOnnittelulaulu yli 200 juhlijan voimin, jättimäisiä ilmapallokimppuja, lahjoja, yllätyksiä, taikuri – ja tietenkin synttärikakku. Niistä on parhaat synttärijuhlat tehty, ja juuri tällaisella kattauksella vietettiin Laatutakuun 25-vuotisjuhlia Kirkkonummen Långvikissa.

Gaalat ovat aina juhlavia ja upeita, ja tällä k...

Suomen toiseksi korkein suositteluhalukkuus


Oman työn suosittelu muillekin on paras mahdollinen osoitus siitä, että omaa yrittämistä arvostetaan ja työ koetaan mielekkääksi ja kannattavaksi.

Franchise News Day 2018 -tapahtumassa 25.9.2018 julkaistiin valtakunnallisesta yrittäjäkyselyn tulokset. Laatutakuu-yrittäjillä oli Suomen toiseksi korkein suositteluhaluk...

Koulutukset ja perehdytykset helposti verkossa


Jokainen tarvitsee työssään jatkuvaa tietojensa ja taitojensa ylläpitoa. Yrittäjän aika on tiukassa, siksi Laatutakuun koulutuksia siirrettiin verkkoon, josta niitä on mahdollista suorittaa juuri silloin kuin omaan aikatauluun mahtuu. Vaikka pieninä paloina.

Laatutakuu-yrittäjille tarkoitettu verkkokoulutusohje...

Vastuullisuus on oikeita valintoja

Laatutakuu Tracking