Yrittäjäpariskunnalla riittää aikaa myös opiskeluun

Vuoden Laatutakuu-yrittäjä-palkintopokaalin pokkasi vuonna 2017 säteilevä pariskunta Carita ja Karem Eladly-Ali.

- Aivan mahtavaa! hehkuttaa Carita Eladly-Ali. Vieressä Karem Eladly-Ali nyökyttelee ja sanoo mielessä olleen jo jonkin aikaa sellainen fiilis, että kovasta työstä saattaisi tulla tunnustus.

Amina Siivouspalvelujen toimintaa kiiteltiin hyvin kasvaneesta liikevaihdosta, konseptin toteuttamisesta, toisten yrittäjien kannustamisesta ja kaiken kestävästä sisukkuudesta.

Mistä hyvin hoidetun ja asiakkaiden kiittävän palautteen mukaisesti hoidetun työn lisäksi aikaa on vielä riittänyt myös opiskeluun?

- Me molemmat olemme tosiaan valmistumassa maaliskuussa merkonomeiksi. Opintoja on räätälöity niin, että pystymme niitä työn ohella tekemään. Aina se silti ei ole onnistunut, ja koulupäiviä on kyllä välillä jouduttu perumaan töiden takia, Carita Eladly-Ali kertoo.

- On tämä kaikenlaista joustoa ja sumplaamista vaatinut. Opettaja on käynyt kerran meillä kotonakin, että saimme edistettyä molempien lopputöitä, hän kertoo nauraen.

Karem Eladly-Ali kertoo iloitsevansa opiskelusta etenkin sen takia, että jatkossa hänkin pystyy osallistumaan myös yrityksen taloudellisiin ja kirjanpidollisiin asioihin.

- Vaikka iso osa firman taloudesta hoituukin tilitoimiston puolesta, on yrittäjän silti oltava itsekin selvillä perusasioista. Tähän asti minulla on ollut enemmän päävastuuta kentällä, mutta nyt pystymme jakamaan myös paperitöitä.

- Palkinto on mahtava, ja tästä jatkamme samalla hyväksi havaitulla toimintamallilla – eli tekemällä kovasti työtä, asiakkaita kuunnellen. Heitä varten töitä teemme. Laatu ja palvelu ovat meidän valttikorttimme, Karem Eladly-Ali tiivistää.

Katso video: Yrittäjäpariskunta Carita ja Karem Eladly Ali viihtyvät työssäänMikäli työ franchising-yrittäjänä kuulostaa mieluisalta, kannattaa ottaa selvää, voisiko kyseessä olla oma unelmien työ. Ole rohkeasti yhteydessä, mikäli tunnistat itsessäsi palon itsenäisen työn tekemistä kohtaan.

Kysy lisää Marjalta tai jätä yhteydenottopyyntö tästä linkistä.
Marja Kaario, rekrytointipäällikköPuh. 050 466 8828 marja.kaario@laatutakuu.fi

Jaa uutinen