Tero Vaarala on Suomen paras franchisingyrittäjä


Suomen Franchising-Yhdistys järjesti 24.3.2017 vuosittaisen Franny-gaalan, jossa palkittiin ketjujen yrittäjiä. Vuoden franchisingyrittäjän palkinnon sai Laatutakuu-ketjun Tero Vaarala. Lisäksi Vaarala palkittiin arvostetulla Franny-palkinnolla.

Tero Vaarala on toiminut Laatutakuu-ketjussa OmaTalonmies-yrittäjänä yhdeksän vuotta Oulussa. Talkkaripalvelut Vaarala tarjoaa täyden palvelun kiinteistöhuoltoa asuin-, liike- ja teollisuuskiinteistöille. 

Hän on alueellaan jo monella tapaa yhteiskunnallinen vaikuttaja, eikä vähiten siksi, että hän työllistää jo kuusi kiinteistönhuollon työntekijää. Hän huolehtii omien työntekijöidensä hyvinvoinnista mm. palkitsemalla hyvin suoritetusta työstä työntekijöitään säännöllisesti motivoivilla palkinnoilla ja jakaa mielellään menestystä myös heille.

Luotettava ja rehti mies on Laatutakuun valtakunnallisessa yrittäjätoimikunnassa Pohjois-Suomen yrittäjien edustajana. 

- Tero on luotettava ja miellyttävä kumppani asiakkaidensa lisäksi myös meille kaikille yhteistyökumppaneille; Franchisingkeskukselle, tilitoimistolle ja isännöitsijöille. Hän on kasvattanut ja kehittänyt yritystoimintaansa harkitusti askel kerrallaan vuosien varrella, Laatutakuun toimitusjohtaja Henri Häyrinen iloitsee.

Tero Vaarala korostaa taustajoukkojen merkitystä menestyksen takana.

- Kiitos ketjulle, perheelle, parhaille työtekijöille, asiakkaille ja ystäville, palkinnosta yllättynyt Tero kiittelee. 

Yrittäjäksi ryhtyessä Teron tavoitteena oli hankkia omakotitalo - tavoite on saavutettu ja nyt hän matkaa kohti uusia unelmia.


Lisätietoja: Henri Häyrinen
Suomen Laatutakuu Palvelut Oy:n toimitusjohtaja
p. 040 774 1480

Kuva ja video: Suomen Franchising-yhdistys / Akifoto 

Jaa uutinen