Oma osaaja on laadun tae

Laatutakuu-ketjun oma yrittäjä palvelee laadukkaasti ja erottuu edukseen.

OmaSiivooja ja OmaTalonmies ovat olennainen osa Laatutakuun toimintamallia. Tuttu ja turvallinen ammattilainen hoitaa siivous- ja kiinteistöhuollon palvelut sovitusti ja luotettavasti.

- OmaSiivooja ja OmaTalonmies toimivat asiakkaan hyödyksi. Asiakkaalle on luonnollisesti etu, että toimitiloissa käy oma tuttu ihminen, joka tuntee paikat ja asiakkaan tarpeet. Luottamukselliset suhteet ja avoin kanssakäyminen tekevät yhteistyöstä vaivatonta ja varmaa, kertoo Laatutakuun aluepäällikkö Jarkko Autio.

- Me Laatutakuu-keskuksessa olemme valmiit antamaan kaiken tuen ja avun yrittäjillemme, mutta tietenkin Laatutakuu-yrittäjä vastaa itsenäisesti omista asiakkaistaan. Hän hoitaa asiakkaidensa kohteet ja huolehtii yhteydenpidosta. Asiakas saa helposti yhteyden suoraan yrittäjään joko puhelimitse tai kasvokkain juttelemalla.  Taloudenpitoasioissa Laatutakuu-yrittäjiä varten käytössä on seitsemän kirjanpitoammattilaista.


Hyvän brändin alla

Laatutakuulla on tunnettu ja toimiva brändi, jota jokainen yrittäjä omalla toiminnallaan ylläpitää.

- Siisti, yhtenäinen Laatutakuu-malliston työasu, Laatutakuun logolla teipattu auto ja selkeästi esillä oleva kuvallinen henkilökortti ovat ulkoisesti näkyviä elementtejä – niistä tunnistaa Laatutakuu-yrittäjän, Autio luettelee. 

- Käytännön työssä Laatutakuu-konsepti näkyy sovittuina työtapoina, aktiivisena ja ystävällisenä asiakaspalveluna sekä laadukkaasti tehtynä työnä. 

Luotettavaa toimintaa

Kiinteistöhuollossa Laatutakuu-yrittäjän toiminta-alue on suhteellisen pieni. Tällä taataan se, että yrittäjä on jatkuvasti lähietäisyydellä ja helposti tavoitettavissa. Laatutakuun siivousyrittäjillä toiminta-alue kaupungissa voi olla laajempi. 

Sekä kiinteistöhuollon OmaTalonmies että siivouspuolen OmaSiivooja palvelevat asiakkaitaan monipuolisesti Laatutakuun hyväksi todetulla asiakaspalvelukonseptilla. Palveluvalikoimaan kuuluvat niin OmaSiivojalla muun muassa toimisto-, porras-, myymälä- ja varastosiivoukset sekä ikkunanpesut ja lattioiden vahaukset. OmaTalonmies puolestaan vastaa pihan ja kiinteistön ympäristön kunnosta, lampunvaihdoista lumitöihin.

Laatutakuu-yrittäjä ei jää yksin

Laatutakuu-yrittäjyys on hyvä tapa toimia yrittäjänä. Ketjun tuki markkinoinnissa, kirjanpidossa ja koulutuksessa mahdollistavat sen, että siivous- ja kiinteistöalan ammattilaiset pystyvät keskittymään omaan työhönsä.

- Meillä viihdytään, sen kertoo myös ihmisten vähäinen vaihtuvuus, Jarkko Autio toteaa.

- Varsinkin kiinteistöhuollon puolella yksityisyrittäjänä aloittaminen voi olla hankalaa ilman toimivan ketjun tukea. Koneet ja laitteet ovat isoja investointeja, ja ne pitää tehdä heti alkuun, olipa huollettavia kohteita sitten yksi tai 15. 

Laatutakuu-yrittäjät ovat todistetusti motivoituneita. Suomen Franchisingyhdistyksen vuoden franchisingyrittäjä -palkinto on kaksi kertaa annettu Laatutakuu-yrittäjälle. Palkittuja ja työssään onnistuneita ketjuyrittäjiä yhdistää laadukas työ, hyvä asiakaspalvelu ja sitoutuminen Laatutakuu-ketjun konseptiin. 


Jaa uutinen