Kasvuhalukkuutta ilmassa

Yrittäjyystutkimuksen tulokset kertovat hyviä uutisia: Laatutakuu-yrittäjät ovat tyytyväisiä ja kertovat mielellään työstään muillekin.

Laatutakuu Palveluiden vuosittaisen yrittäjyystutkimuksen keskiarvo on 4,22 (asteikolla 1-5), mikä on hieno tulos. 

- Haluan kiittää kaikkia kyselyyn vastanneita yrittäjiä. Vastausprosentti oli 80 prosenttia, eli todella moni on ehtinyt vastata franchisekeskuksen ja yleisemminkin franchisingyritystoimintaa koskevaan vuosittaiseen kyselyymme, Suomen Laatutakuu Palveluiden toimitusjohtaja Henri Häyrinen kertoo.

- Ketjumme mahtava yrittäjähenki on kantava voimamme, ja se näkyy kyselyn vastauksista. 


Yli puolet vastaajista on toiminut ketjussa yli viisi vuotta, mikä kertoo siitä, että toiminta koetaan vakaaksi, kannattavaksi ja mielekkääksi. Ketjussa on panostettu koulutukseen, sillä sitä on toivottu. Koulutuksia on lisätty ja niitä voi suorittaa myös verkkokoulutuksina. 

Tiedotus yleisesti sai hyvän arvosanan 4,2. Myös kehityspalavereihin oltiin tyytyväisiä, arvosana niille on 4,4. Samoin alueellinen yhteistyö nähtiin aktiivisena, arvosana sille 4,3. 

Tukea antavan franchisekeskuksen saavutettavuutta, palveluhalukkuutta, ystävällisyyttä ja ammattitaitoa arvostetaan.

- Meillä tavoitteena onkin, että jokainen yrittäjä voi luottaa siihen, että franchisekeskuksessa me olemme juuri teitä varten. Apua ja tukea saa aina kun sitä tarvitaan, Häyrinen muistuttaa.

- Aivan mahtavaa oli lukea kyselyn vastauksista, että yhä useammalla yrittäjällä on suunnitteilla kasvua. Siivousyrittäjistä 61 prosenttia ja kiinteistöhuoltoyrittäjistä 67 prosenttia aikoo kasvattaa liiketoimintaansa. Myös tyytyväisyys oman työn sisältöön ilahdutti: Laatutakuu-yrittäjät ovat erittäin tyytyväisiä omaan työhönsä ja 89 prosenttia vastanneista suosittelee mielellään muillekin Laatutakuu-yrittäjyyttä. 


Jaa uutinen