Franny-palkinto Laatutakuu-yrittäjä Akram Ben Fradjlle


Suomen Franchising-Yhdistys järjesti 23.3.2017 vuosittaisen Franny-gaalan, jossa palkittiin ketjujen yrittäjiä.

Laatutakuu palkitsi Franny-palkinnolla Akram Ben Fradjin, joka on ansioitunut etenkin korkeasta asiakastyytyväisyydestä ja hyvästä asiakaspalvelusta. Hän on aloittanut Laatutakuu-yrittäjänä Tampereen alueella vuonna 2014.

- Laatutakuu palkitsi Akramin, koska hän on esimerkillinen yrittäjä, jolla on korkea asiakastyytyväisyys ja -pysyvyys. Hän on kasvattanut liikevaihtoaan tasaisesti. Akram on pidetty henkilö ketjussa ja hän osallistuu aktiivisesti ketjun tilaisuuksiin ja jakaa mielellään kokemuksiaan muillekin, Laatutakuun toimitusjohtaja Henri Häyrinen kertoo.

- Olen todella iloinen ja kiitollinen saamastani Franny-palkinnosta. Se on samalla tunnustus myös kaikille työtäni tukeville ja sitä kanssani tekeville henkilöille – en tee tätä yksin, vaan apunani ovat muun muassa työntekijäni ja kirjanpitäjäni. Hyvä yhteistyö on johtanut tähän. Ja tietenkin pitää kiittää myös vaimoa, joka hoitaa kotona asiat niin, että pystyn tekemään oman työni hyvin, Akram Ben Fradj kiittää.

- Minulle laatu on todella tärkeää, siitä on pidettävä huolta. Korkealaatuinen työnjälki toimii parhaana suosittelijana. Kun tekee työnsä hyvin, yritykseen luotetaan, siltä ostetaan lisää palveluja ja suositellaan muillekin, Akram selvittää.

- Sama toimii myös asiakasyrityksilläni. Kun heidän tilansa ovat siistit ja puhtaat, se helpottaa myös heidän omien asiakkaidensa luottamuksen vahvistamista. Siistit tilat ovat yrityksen käyntikortti. Haluan aina varmistaa, että kaikki asiakkaani saavat parasta mahdollista palvelua.

Akram Ben Fradj tekee aktiivisesti lisämyyntiä asiakkailleen ja on kasvattanut liikevaihtoaan tasaisesti.

- Järjestän aina aikaa niin että ehdin tavata asiakkaita kasvokkain. Saatan ottaa puheeksi huonopintaiseksi menneen lattian tai talven jäljeltä pölyiset ikkunat – olisiko aika vahata ja pestä? Hyvin tehty työ on paras mainos. Kun asiakkaat ovat tyytyväisiä, he suosittelevat hyvin sujuvaa yhteistyötä muillekin. Näin olen saanut paljon uusia asiakkaita, Akram paljastaa.

Franchisingsektori työllistää Suomessa yli 100 000 työntekijää ja franchisingketjujen yhteenlaskettu liikevaihto on yli 5 miljardia euroa. Franchisingketjuja toimii Suomessa kaikkiaan yli 250.

Lisätietoja:
Henri Häyrinen
Suomen Laatutakuu Palvelut Oy:n toimitusjohtaja
p. 040 774 1480

Jaa uutinen