Diilissä Syksyllä

Laatutakuu on jälleen mukana kesällä kuvatussa supersuositussa Diili-ohjelmassa, jossa haetaan fiksuutta, oivallusta ja tiimityötaitoja hallitsevaa markkinointijohtajaa Hjallis Harkimon urheiluliiketoiminnan yritykseen.


Entiseen tapaan osallistujat kohtaavat yllättäviä ja haasteellisia tehtäviä, joista yhdessä päästään ratkomaan myös Laatutakuu-osaamista vaativaa pulmaa.

Syyskuussa MTV3:lla alkavan, parhaaseen ohjelma-aikaan esitettävän Diilin katsojamäärät ovat olleet aina huippulukemissa, eikä tämäkään kausi tule olemaan poikkeus.

Innovatiivisuutta, rohkeutta ja aktiivisuutta omassa toiminnassaankin arvostava Suomen Laatutakuu Palvelut on mukana Diilissä sisällöntuotannon lisäksi myös mainostauoilla. Näkyvyys suositussa ohjelmassa lisää hienosti Laatutakuun tunnettuutta ja vahvistaa koko ketjun innovatiivista imagoa.

Innovatiivisesti myös grillauspuuhiin


Ennen syyskuuta ehditään kuitenkin vielä nauttia kesästä! Kesään kuuluvat grilliherkut, eikä niiden valinnassa ole syytä nirsoilla: grilliin voit heittää lähes mitä tahansa, maistuva lopputulos on taattu. Valitsetpa grilliin lihaa, kalaa tai kasviksia, huolehdi kuitenkin aivan ensin siitä, että grilli on puhdas. Silloin upeat maut pääsevät oikeuksiinsa ja ruoka säilyy  terveellisenä. Parhaiten grilliritilän putsaus onnistuu teräsharjalla ja kuivalla liinalla.

Testaa tänä kesänä perinteisten pihvien ja makkaran rinnalle kasvisvartaita pujottamalla öljyttyihin varrastikkuihin kirsikkatomaatteja, herkkusieniä, munakoisoa, sipulia ja eriväristä paprikaa. Kukkakaalia, parsaa, purjosipulia, tuoretta kurkkua ja munakoisoa voi grillata myös isompina paloina. Edellispäivän lounaalta jääneet keitetyt perunat valmistuvat grillissä rapeaksi herkuksi.Kokki Teresa Välimäen vinkkejä grillaukseen


• Kasviksia, kalaa tai äyriäisiä voi grillata siinä missä makkaraa ja punaista lihaakin. Kasviksista melkeinpä mikä tahansa sopii grilliin, samoin kuin hedelmät, kuten aprikoosi, nektariini ja persikka. Ne toimivat mainiosti kalan tai lihan lisukkeina.

• Salaatteihin lisättyinä grillatut hedelmät ja kasvikset antavat kivoja erilaisia purutuntumia, joita voi vielä täydentää pähkinöillä ja siemenillä.

• Vältä liiallista ja turhan pitkää marinointia. Riittää kun hieroo mausteita ja öljyä lihan tai kalan pintaan ja jättää hetkeksi marinoitumaan.

Teksti: Tuija Holttinen

Jaa uutinen