Itsenäinen OmaTalonmies-yrittäjä auttaa pitämään rakennukset ja ulkoalueet hyvässä kunnossa, viihtyisinä ja turvallisina käyttää. Hyvä kiinteistöhuolto toimii tärkeänä osana taloyhtiön arvon säilyttämisessä.

Laatutakuun palvelumallissa on ripaus menneen ajan taikaa, josta kiinteistöhuolto muistetaan hyvillä mielin. Asukkaiden ja isännöitsijän on helppo olla yhteydessä samaan tuttuun OmaTalonmieheen, joka hoitaa sovitut kiinteistönhuoltotehtävät tarkasti ja oma-aloitteisesti.

OmaTalonmies-yrittäjät ovat koulutettuja kiinteistönhuoltopalveluiden ammattilaisia. OmaTalonmies-yrittäjät palvelevat pk-yrityksiä sekä taloyhtiöitä.

OmaTalonmies-yrittäjä tuntee asiakkaidensa tarpeet. OmaTalonmies-yrittäjä tekee työtään itselleen, joten hän on motivoitunut pitämään hyvää huolta asiakassuhteistaan.

OmaTalonmies ei toimi yksin, vaikka onkin itsenäinen yrittäjä. Hänellä on taustallaan palveleva ja kouluttava franchisingkeskus sekä ketjullinen muita yrittäjiä, joiden tukeen voi tarpeen vaatiessa luottaa.